ARSAN.VINAS.BE

 

HOOFDMENU  |  WIE ZIJN WIJ  |  NIEUWS  |  CONTACT   

 
 
 Home
 Presentatie
 Producten
   @ Koffer 60 aroma's
    @ Doos 20 aroma's
   @ Geschenkdoos
   @ Individuele aroma's
 Prijzen
 Bestellen
 Links en referenties
 Contact
   
 
BESTELLEN

U kan onderstaand elektronisch bestelformulier invullen en ons doormailen. Let op: de firewall- en beveiligingsinstellingen van uw computer moeten het verzenden van formulieren toestaan. Indien u na 24 uur geen bevestiging en voorstel van leveringsdatum van ons kreeg is uw bestelling NIET aangekomen. U kan dan uw bestelling op volgende manier overmaken:

 

Om het digitaal bestelformulier te gebruiken:  KLIK HIER

 

 

PRIVACY STATEMENT De verkregen informatie zal worden opgeslagen in een bestand dat eigendom is en beheerd wordt door Wijnhuis VINAS. Overeenkomstig de wet van 08/12/92 op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, krijgen de personen die dat wensen inzage van de gegevens over hen en kunnen zij eventueel een verzoek tot wijziging indienen. Wijnhuis VINAS garandeert dat de opgeslagen gegevens alleen en uitsluitend door haarzelf zullen worden gebruikt. Er zal NOOIT informatie worden verkocht of ter beschikking gesteld van andere bedrijven of organisaties, noch met commerciŽle noch met charitatieve doelstellingen.

KOSTEN VOOR LEVERING
Verzending naar een adres in BelgiŽ: gratis

Verzending naar een adres in Nederland: 15 euro 

LEVERING EN BETALING
  • Levering gebeurt met verzekerde verzending, in principe met Postpac of DPD
  • U hoeft in principe NIET op voorhand te betalen. U kan kan bij levering betalen, contant of met de overschrijving die wordt meegestuurd

 

 

© Wijnhuis Vinas 2005-2012